Lean Six Sigma

 

 

Lean Six Sigma is een manier om efficiëntie- en kwaliteitsverbeteringen te organiseren. Met behulp van deze methode kunnen er binnen een bedrijf dus betere resultaten behaald worden. Bij Lean Six Sigma worden er twee principes gecombineerd, namelijk Six Sigma en Lean manufacturing. Bij Lean Six Sigma zijn er verschillende fases. De fases zijn als volgt: definiëren, meten, analyseren, verbeteren en controleren. Tijdens de eerste twee fases wordt er gekeken waar er verbeteringen nodig zijn. Vervolgens wordt het probleem geanalyseerd. Aan de hand van deze analyse worden verbeteringen gemaakt. Tijdens de laatste fase wordt gecontroleerd of de verbeteringen daadwerkelijk effect hebben. Dankzij deze gestructureerde manier van werken is Lean Six Sigma een zeer effectief systeem.

Wanneer u de manier van werken wilt verbeteren door middel van Lean Six Sigma, dan is het wel belangrijk dat u hiervoor een expert inschakelt. Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van efficiëntie- en kwaliteitsverbeteringen. Hierbij maak ik gebruik van het Lean Six Sigma systeem. Heeft u interesse in dit systeem? Neemt u dan gerust contact met mij op, ik help u dan graag verder. Dit systeem is bijzonder effectief, maar het moet wel op de juiste manier gebruikt worden.

Effectiever werken door middel van Lean Six Sigma

Als u graag wilt dat er binnen uw bedrijf efficiënter gewerkt wordt, dan kijken wij graag met u mee naar wat er verbeterd kan worden. Wij zijn ervaren in het gebruiken van Lean Six Sigma, maar daarnaast ook gespecialiseerd in andere kwaliteiten die hierbij goed van pas komen. Bij De Diamantmijn bent u aan het juiste adres als u de bedrijfsvoering wilt verbeteren. Om dit te kunnen realiseren koppelen wij bedrijven, professionele adviseurs en studenten aan elkaar. Zo krijgt u een specialist die met u mee kan kijken naar hoe de bedrijfsvoering verbeterd kan worden.

Naast Lean Six Sigma zijn wij dus ook gespecialiseerd in andere technieken. Zo Kunnen wij bijvoorbeeld een KPI dashboard voor u opzetten, maar zijn wij ook gespecialiseerd in scrum. Door middel van een KPI dashboard ziet u in een oogopslag de belangrijkste cijfers voor uw bedrijfsvoering. Scrum is een manier om projecten uit te voeren. Deze manier is bijzonder effectief en elk project kan volgens de scrum methode uitgevoerd worden. Wilt u zich naast procesverbetering ook graag in onze diensten verdiepen? Dan raden wij u aan om ook eens verder op de pagina’s van De Diamantmijn te kijken.

Contact